• 0721222630
  • Email: office@7sensesdesign.ro
  • Program: 09:00-17:00

Bine ai venit!


Dintotdeauna ne-a fascinat natura umană și felul în care aceasta se dezvoltă, astfel am ales sa studiem designul, arhitectura si partea de proiectare.
Prin 7 senses design ne propunem să te sprijinim să trăiești într-un mediu plin de armonie și pe gustul tău alături de toți cei dragi ție.
Fie că este vorba despre propria locuința, despre biroul în care iți desfăsori activitatea, sau locul unde iti petreci timpul liber, o minte liberă, creativă și echilibrată te ajuta să ai o viață fericită și împlinită.
Dupa cum spune si numele companiei “7 senses design“, unul din lucrurile cele mai importante pentru noi este felul in care te vei simții in locul nou construit sau amenajat. Punem accentul pe al 7-lea simț, cel responsabil cu felul în care precepem mediul înconjurător.
Având o experiență de mai bine de 10 ani în domeniul arhitecturii, Georgia a început să studieze impactul pe care aceasta îl are asupra psihicului oamenilor. Astfel a luat naștere o frumoasa îmbinare a arhitecturii cu dezvoltarea personală, din care a reieșit un proiect cu o misiune clara : Arhitectura și impactul acesteia în viața oamenilor. Mai pe scurt și simplu spus, suntem interesați de felul în care te simți în mediul în care locuiești, lucrezi, îți petreci timpul. Iar pentru acest lucru arhitectura si proiectarea sunt esentiale.
Astfel, dacă consideri important subiectul și ești curios cum ai putea să îți îmbunătățești starea, reamenajând sau construind de la zero un loc al tău și consideri, că avem aceeasi viziune, abia asteptăm să colaborăm și te rugăm să ne contactezi prin mesaj privat!
Din dragoste pentru frumos,
Georgia Dumbrava
Creator al #7sensesdesign

Georgia Dumbrava

FONDATOR SI ARHITECT

Alexandra Fratiman

ARHITECT

Constantin Radulescu

INGINER INSTALATII

Florin

INGINER STRUCTURIST

Testimoniale