• 0721222630
  • Email: office@7sensesdesign.ro
  • Program: 09:00-17:00

Design de produs

De la idee la produs Atunci cand spunem design de produs ne referim la intregul proces de la idee, la implementarea acesteia in varianta finala. Incepand de la partea de creatie si pana la produsul final. Acest tip special de design va trece prin mai multe etape pana la finalizarea produsului. Prin dezvoltari si perfectionari […]

Citeste mai mult

Arhitectura

Arhitectura are rol vindecator. Nevoia e primul pas, ideea conturandu-se in timp. Arhitectura ne ajuta sa ne conectam la noi, la valorile noastre. Locuinta fiecaruia reprezinta traducerea interiorului lui, intr-un spatiu fizic.Pentru ca si casa ta sa devina locul unde tu regasesti, noi te putem ajuta in gasirea echilibrului pe care il cauti. Vă putem sprijini cu soluții complete care să transforme casa visurilor dintr-un concept în realitate!

Citeste mai mult

Design interior in Brasov

Prin design îmbinăm funcțiile practice ale lucrurilor cu partea lor estetică. Acesta se poate realiza cu sau fără un plan elaborat în prealabil și ajută la integrarea tuturor elementelor într-un tot unitar, îndeplinind anumite funcții. Totuși, față de design-ul clasic, noi adăugăm armonie în tot acest proces și îi ajutăm pe cei care vin înspre noi cu soluții care în timp ajung să le schimbe viața la propriu. Vă invităm să ne descoperiți magia!

Citeste mai mult