• 0721222630
  • Email: office@7sensesdesign.ro
  • Program: 09:00-17:00

De la idee la produs

Atunci cand spunem design de produs ne referim la intregul proces de la idee, la implementarea acesteia in varianta finala. Incepand de la partea de creatie si pana la produsul final.

Acest tip special de design va trece prin mai multe etape pana la finalizarea produsului. Prin dezvoltari si perfectionari continue, impreuna cu profesionistii nostri vom ajunge la cea mai potrivita forma pentru functiunea aleasa.

Presaram magie

Ne simtim magicieni, cu sufletele motivate si pline de energie. Ducem bucurosi ideile de la concept la realitate, zilnic. Echipa este unul dintre cele mai importante elemente in procesul de creatie, iar alaturi de noi promitem ca totul va merge struna.

In plus, vom lucra cot la cot cu clientul pentru a realiza un design cu totul si cu totul special. Ne plac provocarile, dar ne plac si mai mult oamenii cu vise marete.

Asadar, fiind condusi de pasiune, iubire si creativitate, procesul designului de produs nu va fi unul anevoios. Ba din contra, va fi unul de descoperire, dezvoltare si perfectionare continua, atat pentru noi, cat si pentru clientul nostru!

Functionalitate si aspect

Lucruri precum functionalitatea si aspectul produsului, sunt aspecte definitorii in crearea unui nou produs. In plus, comunicarea si conectarea sunt necesare. Trebuie sa intelegem cu exactitate cerinta ta, pentru a reusi sa o punem in opera. Ne ajuta foarte mult daca ai in minte o idee clara a functiunii pe care vrei sa o indeplineasca produsul cerut, iar de aspect si practicabilitate ne ocupam noi.

Designul produselor este mai usor atunci cand suntem focusati cu totii pe acelasi scop si avem aceleasi aspiratii.

Astfel, daca iti doresti un produs unicat, alege-ne!