• 0721222630
  • Email: office@7sensesdesign.ro
  • Program: 09:00-17:00

deisgn interior

Imbinam utilul cu placutul iar proiectul tau prinde viata

Ai nevoie de design interior in Brasov? Prin design interior imbinam utilul cu placutul, iar acest lucru se poate realiza doar cu ajutorul unui plan elaborat in prealabil. In adevaratul sens al cuvantului, designul interior integreaza toate elementele intr-un tot unitar, indeplinind cu brio toate functiile necesare spatiului respectiv.

Ceea ce ne diferentiaza de alte companii, este armonia pe care o adaugam in toate procesele de creatie. Felul in care ii ajutam pe cei care vin inspre noi, cu solutii, care in timp ajung chiar sa le schimbe viata. Cu totii ne dorim un loc doar al nostru, un loc care sa reflecte intocmai licarirea din suflet si personalitatea. De ce sa nu incepem lucrul la el chiar azi?

Un design de interior realizat diferit

Secretul unui astfel de loc se regaseste in designul interior. O echipa de designeri profesionisti si implicati, asa cum suntem noi, poate rezona imediat cu beneficiarii, comunicand eficient si combinand experienta profesionala cu cea de viata. Reusim astfel sa cream proiecte personalizate intocmai dupa dorintele si nevoile fiecaruia. Cati dintre noi nu ne-am simtit mai vioi intr-o camera care se bucura de prezenta plantelor? Sau nu am trecut prin schimbari bruste de la o stare la alta la vederea anumitor culori? Ceea ce ii face pe designerii nostri de interior deosebiti, este ca acestia cunosc toate aceste secrete, avand la dispozitie uneltele cu care sa creeze un proiect inedit si unic.

Amenajarea interioara a caminului

Cand ajungem acasa, ne dorim un camin relaxant si linistit, intim, protector. Amenajarea interioara a caminului, are un impact considerabil asupra felului in care noi ne simtim si dam randament in intreaga noastra viata.

Nevoia de apartenenta

In plus, ceea ce cu totii ne dorim, este nevoia de apartenenta.

Putem aduce acest aspect in viata ta, prin amenajarea locuintei, astfel incat aceasta sa te sprijine in a te simti ACASA. In adevaratul sens al cuvantului.

Vii alaturi de noi in calatorie?

Esti pregatit de o noua calatorie, de data aceasta spre Sine si spre cunoastere, in timp ce iti decorezi casa? Te invitam sa ne descoperi magia!