• 0721222630
  • Email: office@7sensesdesign.ro
  • Program: 09:00-17:00

Arhitectura ca rol vindecator. Nevoia este primul aspect care apare, ideea conturandu-se in timp alaturi de oamenii potriviti. Arhitectura ne ajuta sa ne conectam la noi insine, la valorile noastre.

Viziunea ta

Locuinta fiecaruia reprezinta traducerea propriului spatiu interior intr-unul fizic. Pentru a transforma casa ta in locul in care te regasesti, te putem ajuta in gasirea echilibrului pe care il cauti.

Poate ca ai auzit de importanta compartimentarii corecte a spatiului. Poate ai citit sfaturi despre pozitionarea mobilierului in functie de sursele de lumina naturala, sau ai primit sfaturi despre cum sa alegi elementele care sa iti compuna casa.

Totusi, ceva te-a oprit pana acum in a demara un proiect arhitectural pe cont propriu.

Deoarece cand vine vorba despre arhitectura ne poti incredinta visul tau, iti putem promite ca acesta va fi indeplinit intocmai, iar tu iti vei putea regasi personalitatea si energia in fiecare element din noua ta casa. Este o sarcina magica, aceasta de a captura fragmente de suflet si umanitate pentru a da viata unei constructii. Totusi, micul schimb de energii se va vedea imediat, in starea de spirit, in gandire, in sanatate.

Rolul arhitectului

Mai mult decat atat, rolul arhitectului este sa ajute la exprimarea si cultivarea unicitatii fiecaruia! Sa creeze un proiect intocmai dupa necesitatile si preferintele clientului. Doar intr-un mediu croit special pentru tine te poti regasi, iar regasirea de Sine este una dintre cele mai importante realizari in lumea de astazi. Ce poate fi mai incurajator si impaciuitor, decat sa stii ca ai propria oaza de liniste, cand exteriorul este atat de galagios, repetitiv si debusolant uneori?

Tu ai nevoie de tine, iar nevoia de tine se poate hrani doar printr-o arhitectura deosebita, conectata la propria persoana. Va putem sprijinii cu solutii complete care sa transforme conceptul de casa visurilor in realitate!